Om mijzelf heel even snel voor te stellen, ik ben 36 en afgestudeerd docent Tekenen/Handvaardigheid. Tijdens mijn opleiding behoorde fotografie ook tot de vakken. Zo kwam ik er mee in aanraking. Geruime tijd fotografeerde ik de natuur en gewoon spontane momenten en situaties, maar een aantal jaren geleden stapte ik over van de analoge naar de digitale camera. Nadat ik deze camera goed doorhad, besloot ik al snel om mensen te gaan fotograferen, en zo doende schafte ik snel mijn eerste studio set aan. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, en nu heb ik ruim 8 jaar shoot ervaring. Inmiddels is mijn studio en materiaal ook enorm uitgebreid, en kan je zeggen dat ik een professioneel fotograaf ben. In de afgelopen jaren heb ik enorm veel portfolio shoots gedaan, fotoshoots voor websites, magazines en cd covers. Daarnaast ben ik ook grafisch designer en sinds kort kan ik ook digitaal filmen en editen aan deze lijst toevoegen.

Interesse in een fotoshoot? Mail of bel gerust

TS Photographics.nl
Phone: 06 52 343 949
Email: tsdesign@live.nl